Holle Apple 4 Months + * 125 G

Holle Apple 4 Months + * 125 G

Lekë 200.00
Title:  
Pure molle për fëmijë që nga mosha 4 muajshe.

125 g

Holle Apple 4 Months + është një pure molle, e përshtatshme për fëmijë që nga mosha 4 muajsh.

Përmban:

  • 100% Lëng Molle

Puretë me cilësi të lartë Holle janë bërë vetëm nga perime dhe fruta natyrale 100%. Falë sistemit special për të bërë pure, Holle ruan të gjithë shijen, aromën dhe vitaminat e perimeve dhe frutave, dhe fëmija juaj mësohet me ushqimin e shëndetshëm.

Pureja është e një zgjedhje e mirë si ushqim midis vakteve kryesore.Përgatitja:

  • Përzieni produktin mirë me 1 lugë çaji para përdorimit.
  • Filloni të shtoni një lugë çaji në dietën e fëmijës dhe gradualisht rrisni sasinë në varësi të moshës.
  • Në mungesë të pambukut në momentin e hapjes së kavanozit, nuk rekomandohet të konsumohet.

Shiko edhe