Holle Apple and Plum 6 Months + * 190 G

Holle Apple and Plum 6 Months + * 190 G

Lekë 300.00
Title:  
Pure molle dhe kumbulle për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

190 g

Holle Apple and Plum 6 Months + është një pure frutash, e përshtatshme për fëmijë që nga mosha 6 muajshe.

Përmban:

  • 55% Lëng Molle;
  • 15% Kumbull;
  • 7% Lëng Molle i përqëndruar;
  • Koncentrat Lëng Rrushi i Zi;
  • Koncentrat Lëng Limoni;
  • Bullgur;
  • Ujë.

Puretë me cilësi të lartë Holle janë bërë vetëm nga perime dhe fruta natyrale 100%. Falë sistemit special për të bërë pure, Holle ruan të gjithë shijen, aromën dhe vitaminat e perimeve dhe frutave, dhe fëmija juaj mësohet me ushqimin e shëndetshëm.

Pureja është e një zgjedhje e mirë si ushqim midis vakteve kryesore.


Përgatitja:

  • Përzieni produktin mirë me 1 lugë çaji para përdorimit.
  • Filloni të shtoni një lugë çaji në dietën e fëmijës dhe gradualisht rrisni sasinë në varësi të moshës.
  • Në mungesë të pambukut në momentin e hapjes së kavanozit, nuk rekomandohet të konsumohet.

Shiko edhe