Holle Apple with Fruits of the Forest From 8 Months * 220 G

Holle Apple with Fruits of the Forest From 8 Months * 220 G

Lekë 250.00
Title:  
Ushqim i parapërgatit me kombinim frutash, për fëmijë nga mosha 8 muajsh.

220 g

Holle Apple with Fruits of the Forest From 8 Months është një pure frutash, e përshtatshme për fëmijë që nga mosha 8 muajsh.

Përmban:

  • 8% Lëng Molle
  • 4% Lëng Mjedre
  • 3% Lëng Boronice

Puretë me cilësi të lartë Holle janë bërë vetëm nga perime dhe fruta natyrale 100%. Falë sistemit special për të bërë pure, Holle ruan të gjithë shijen, aromën dhe vitaminat e perimeve dhe frutave, dhe fëmija juaj mësohet me ushqimin e shëndetshëm. 

Pureja është e një zgjedhje e mirë si ushqim midis vakteve kryesore.

Përgatitja: 

  • Përzieni produktin mirë me 1 lugë çaji para përdorimit. 
  • Filloni të shtoni një lugë çaji në dietën e fëmijës dhe gradualisht rrisni sasinë në varësi të moshës. 
  • Në mungesë të pambukut në momentin e hapjes së kavanozit, nuk rekomandohet të konsumohet.

Shiko edhe