Holle Baby Water * 500 ML

Holle Baby Water * 500 ML

Lekë 200.00
Title:  
Ujë për bebe.

500 ml

Holle Baby Water vjen nga burimi Abt në Dorsten, Gjermani. Mbushet direkt në burim.

Uji për fëmijë Holle është veçanërisht përmban vlera të ulëta të Natrium.

Ai është i përshtatshëm për përgatitje të:

  • formula e foshnjave;
  • qull qumështi dhe drithërash;
  • pije për foshnjat dhe fëmijët.

Uji i Bebeve përdoret për përgatitjen e qumështit formulë, drithërave si edhe  si ujë i pijshëm për fëmijët.

Uji i Bebeve Holle është gjithashtu i përshtatshëm për përgatitjen e pijeve për të rriturit.

Shiko edhe