Holle Organic Baby Muesli 6 Months + * 250 G

Holle Organic Baby Muesli 6 Months + * 250 G

Lekë 800.00
Title:  
Muesli për bebe që nga mosha 6 muajshe.

250 g

Holle Organic Baby Muesli 6 Months + janë drithëra për bebe nga mosha 6 muajsh.

Ato përmbajnë:

 • Copëza Gruri
 • Copëza Tërshëre
 • Pluhur Bananesh
 • Copëza Mjedre
 • Copëza Molle
 • Tiaminë, e cila kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit nervor. Ajo gjithashtu ndikon në metabolizmin e karbohidrateve në energji.
Drithërat integrale të përdorura janë në një formë lehtësisht të tretshme, e cila është veçanërisht e përshtatshme për foshnjat. Përdorimi i drithërave të plota do të thotë që mund të merren më shumë lëndë ushqyese.

Ju lutemi vini re:
Filloni të ushqeni fëmijën me drithëra nga rreth 4-6 muaj sipas fazës së zhvillimit të foshnjës tuaj dhe nevojave individuale. Mos ua jepni foshnjave nën 4 muaj si zëvendësues të qumështit të gjirit. Ne ju rekomandojmë të filloni me cereale me një lloj drithi.

Pa sheqer të shtuar.

Përgatitja:

 1. Ngrohni 100 ml qumësht.
 2. Shtoni 4 lugë muesli (25g).
 3. Përziej mirë deri në tretje të plotë.

Përgatitja e shpejtë dhe e lehtë, nuk kërkohet zierje. Mund të përgatitet si qull qumështi duke përdorur formulën e foshnjave ose qumështin e plotë.

 • Për shëndetin e fëmijës tuaj sigurohuni të ndiqni hapat e përgatitjes. Gjithmonë përgatisni ushiqm të freskët.
 • Mos i ngrohni ushqimet e mbetura dhe aq më tepër t'ia shërbeni fëmijës tuaj.


Shiko edhe