Holle Organic Junior Muesli Multigrain with Fruit 10 Months+ * 250 G

Holle Organic Junior Muesli Multigrain with Fruit 10 Months+ * 250 G

Lekë 800.00
Title:  
Muesli me fruta për fëmijë nga mosha 10 muajsh.

250 g

Holle Organic Junior Muesli Multigrain with Fruit 10 Months+ është një përzierje e shijshme e drithërave integrale të përzgjedhura me kujdes. Shtimi i qumështit i bën më të buta dhe të lehta për tu përtypur. Përbërësit janë të cilësisë më të mirë Demeter dhe garantojnë një shije unike.

Ato përmbajnë:

  • Koncentrat Lëngu Molle;
  • Koncentrat Lëngu i Hurmave të Arabisë;
  • Pure Bananesh;
  • Tërshërë;
  • Tiaminë, e cila kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit nervor. Ajo gjithashtu ndikon në metabolizmin e karbohidrateve në energji.
Holle Junior Muesli Multigrain with Cornflakes shërben gjithashtu si mëngjesi ideal për të gjithë familjen.

Pa sheqer të shtuar.

Përgatitja:

  1. Ngrohni 100 ml qumësht.
  2. Shtoni 4 lugë muesli (25g).
  3. Përziej mirë deri në tretje të plotë.

Përgatitja e shpejtë dhe e lehtë, nuk kërkohet zierje. Mund të përgatitet si qull qumështi duke përdorur formulën e foshnjave ose qumështin e plotë.

  • Për shëndetin e fëmijës tuaj sigurohuni të ndiqni hapat e përgatitjes. Gjithmonë përgatisni ushqim të freskët.
  • Mos i ngrohni ushqimet e mbetura dhe aq më tepër t'ia shërbeni fëmijës tuaj.


Shiko edhe