Holle Organic Milk Cereal With Spelt 6 Months + * 250 G

Holle Organic Milk Cereal With Spelt 6 Months + * 250 G

Lekë 750.00
Title:  
Drithëra me qumësht dhe miell gruri, për bebe nga mosha 6 muajshe.

250 g

Holle Organic Milk Cereal With Spelt 6 Months është një produkt organik, cereale me Qumësht dhe Miell Gruri.

Përbërësit e tij organikë, e bëjnë të sigurt për përdorim tek bebet që nga mosha 6 muajshe.

Ai përmban:

  • Vitaminë A, e cila shërben në një formim të shëndetshëm të shikueshmërisë së fëmijë.
  • Vitaminë D, e cila kontribuon në formimin e shëndetshëm të kockave dhe dhëmbëve të fëmijës.
  • Tiamina ose Vitamina 1 kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit nervor. Ajo gjithashtu ndikon në metabolizmin e karbohidrateve në energji.
Pa sheqer të shtuar.

Përgatitja:

  1. Ngrohni 100 ml ujë në afërsisht 50 °C.
  2. Shtoni 5 lugë cereale (30g).
  3. Përziej mirë deri në tretje të plotë. Sigurohuni që ushqimi të ketë arritur temperaturën e trupit (37 °C) , në momentin e konsumit.

Për shëndetin e fëmijës tuaj sigurohuni të ndiqni hapat e përgatitjes. Gjithmonë përgatisni ushqim të freskët.

Mos i ngrohni ushqimet e mbetura dhe aq më tepër t'ia shërbeni fëmijës tuaj.

Shiko edhe