Holle Organic Milk Cereals Banana 6 Months + * 250 G

Holle Organic Milk Cereals Banana 6 Months + * 250 G

Lekë 750.00
Title:  
Drithëra me qumësht dhe banane për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

250 g

Holle Organic Milk Cereals Banana 6 Months + është një muhalebi me pure bananesh për fëmijë nga mosha 6 muajsh. Përbëhet nga Qumësht Lope i cilësisë së lartë dhe Vajra Vegjetalë.

Ajo përmban:

  • Pure Bananesh, e pasur me kalium si edhe ndihmon në një tretje më të mirë të ushqimit.
  • Vitaminë A, e cila kontribuon në një zhvillim të mirë të syve.
  • Vitaminë D, e cila ndihmon në rritjen e shëndetshme kockore tek fëmijët.
  • Tiamina ose Vitamina B1, kontribuon në një sistem nervor të shëndetshëm si edhe në metabollizmin e energjsë.

Për shëndetin e fëmijës tuaj sigurohuni të ndiqni hapat e përgatitjes. Gjithmonë përgatisni ushiqm të freskët.

Mos i ngrohni ushqimet e mbetura dhe aq më tepër t'ia shërbeni fëmijës tuaj.


Përgatitja:

  1. Ngrohni 100 ml ujë në afërsisht 50 °C.
  2. Shtoni 5 lugë cereale (30g).
  3. Përziej mirë deri në tretje të plotë. Sigurohuni që ushqimi të ketë arritur temperaturën e trupit (37 °C) , në momentin e konsumit.

Për shëndetin e fëmijës tuaj sigurohuni të ndiqni hapat e përgatitjes. Gjithmonë përgatisni ushqim të freskët.

Mos i ngrohni ushqimet e mbetura dhe aq më tepër t'ia shërbeni fëmijës tuaj.


Shiko edhe