Holle Organic Tea for Babies 5 Months + * 20

Holle Organic Tea for Babies 5 Months + * 20

Lekë 550.00
Title:  
Çaj organik për bebe.

20 bustina

Holle Organic Tea for Babies 5 Months + është një çaj organik për bebe, që nga mosha 5 muajshe.

Ai përmban:

  • Ekstrakt Kopër 45%;
  • Ekstrakt Kumini 22.5%;
  • Ekstrakt Anasoni 20%;
  • Ekstrakt Kamomili 12.5%.
Përbërësit kryesorë të çajit janë me origjinë gjermane.

Përgatitja:

  • Hidhni afërsisht 200 ml ujë të sapo zier mbi një bustinë çaji dhe lëreni të infuzohet për 5-10 min. 
  • Hiqeni bustinën e çajit dhe shtojeni çajin organik në një shishe. 
  • Lëreni të ftohet afërsisht 37 ° C para se të pini. 
  • Ëmbëlsimi i çajit nuk është i nevojshëm.
Ju lutemi vini re:
Për të parandaluar mbinxehjen mos e ngrohni Çajin në mikrovalë. 

Mos lejoni që fëmija të thithë shishen për periudha të zgjatura për të parandaluar fillimin e prishjes së dhëmbëve.

Shiko edhe