Holle Organic Weaning Oil 4 Months + * 250 ML

Holle Organic Weaning Oil 4 Months + * 250 ML

Lekë 950.00
Title:  
Vaj vegjetal për bebe nga mosha 4 muajshe.

250 ml

Holle Organic Weaning Oil 4 Months + përbëhet nga ingredientë të cilësisë së lartë Demeter dhe ka një kombinim nutrientësh, të cil;at sigurojnë vlerat e nevojshme ushqyese tek fëmijët, që nga mosha 5 muajshe.

  • Kombinimi mes Vajit Rapeseed dhe Vajit të Lulediellit siguron dozën e nevojshme me acide yndyrore të pangopura si Omega 3 dhe Omega 6.
  • 5% Vaj Hempseed plotëson nevojat e fëmijës me acidet esenciale yndyrore si Acidi Gama Linolenik. Acidi Gama Linolenik gjendet shumë rrallë në natyrë. Më së shumti gjendet në qumështin e gjirit. Ai ka një efekt pozitiv në lëkurë dhe në trajtimin e ekzemës.

Dozimi i lugëve të shtuara në ushqime të ndryshme për bebe:

  • 200 g drithëra/ perime/ perime-patate/ perime-patate-mish: 2 lugë caji vaj.
  • Fruta/ fruta-drithëra: 1 lugë caji vaji.

Shiko edhe