Holle Organic Wholegrain Cereal 3-Grain 6 Months+ * 250 G

Holle Organic Wholegrain Cereal 3-Grain 6 Months+ * 250 G

Lekë 800.00
Title:  
3 lloje të ndryshme drithërash, për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

250 g

Holle Organic Wholegrain Cereal 3-Grain 6 Months+ janë drithëra për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

Përmbajnë:

  • Miell Orizi;
  • Miell Misri;
  • Miell Integral;
  • Tiaminë, e cila kontribuon në zhvillimin normal të sistemit nervor si edhe metabolizmin e energjisë.
Drithërat integrale të përdorura janë në një formë lehtësisht të tretshme, e cila është veçanërisht e përshtatshme për foshnjat. Vlerat ushqyese të grurit zhbllokohen butësisht me nxehtësi dhe lagështi gati për trupin në rritje të foshnjës tuaj. Përdorimi i drithërave të plota do të thotë një regjim me më shumë lëndë ushqyese, të nevojshme për rritjen e fëmijës.

Përgatitja:

  1. Ngrohni 120 ml qumësht në afërsisht 50 °C.
  2. Shtoni 4 lugë cereale (15g).
  3. Përziej mirë deri në tretje të plotë. Sigurohuni që ushqimi të ketë arritur temperaturën e trupit (37 °C) , në momentin e konsumit.

Për shëndetin e fëmijës tuaj sigurohuni të ndiqni hapat e përgatitjes. Gjithmonë përgatisni ushqim të freskët.

Mos i ngrohni ushqimet e mbetura dhe aq më tepër t'ia shërbeni fëmijës tuaj.


Shiko edhe