Holle Organic Wholegrain Cereal Rice 6 Months + * 250 G

Holle Organic Wholegrain Cereal Rice 6 Months + * 250 G

Lekë 800.00
Title:  
Drithëra me miell orizi për bebe që nga mosha 6 muajshe.

250 g

Holle Organic Wholegrain Cereal Rice 6 Months + është një produkt organik, cereale me Miell Orizi.

Përbërësit e tij organikë, e bëjnë të sigurt për përdorim tek bebet që nga mosha 6 muajsh.

Ai përmban:

  • Tiamina ose Vitamina 1 kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit nervor. Ajo gjithashtu ndikon në metabolizmin e karbohidrateve në energji.
Drithërat integrale të përdorura janë në një formë lehtësisht të tretshme, e cila është veçanërisht e përshtatshme për foshnjat. Vlerat ushqyese të grurit zhbllokohen butësisht me nxehtësi dhe lagështi gati për trupin në rritje të foshnjës tuaj. Përdorimi i drithërave të plota do të thotë një regjim me më shumë lëndë ushqyese, të nevojshme për rritjen e fëmijës. 

  Pa sheqer të shtuar.

Përgatitja:

  1. Ngrohni 120 ml qumësht në afërsisht 50 °C.
  2. Shtoni 4 lugë cereale (15g).
  3. Përziej mirë deri në tretje të plotë. Sigurohuni që ushqimi të ketë arritur temperaturën e trupit (37 °C) , në momentin e konsumit.

Për shëndetin e fëmijës tuaj sigurohuni të ndiqni hapat e përgatitjes. Gjithmonë përgatisni ushqim të freskët.

Mos i ngrohni ushqimet e mbetura dhe aq më tepër t'ia shërbeni fëmijës tuaj.


Shiko edhe