Holle Pumpkin with Chicken 4 Months + * 190 G

Holle Pumpkin with Chicken 4 Months + * 190 G

Lekë 350.00
Title:  
Pure kungulli dhe mish pule, për fëmijë nga mosha 4 muajshe,

190 g

Holle Pumpkin with Chicken 4 Months + është pure perimesh dhe mish pule, e përshtatshme për fëmijë nga mosha 4 muajshe.

Përmban:

  • Pure Kungulli 31%;
  • Pulë 8%;
  • Bullgur;
  • Ujë.
Për të rritur efektivitetin e acideve yndyrore esenciale ne rekomandojmë shtimin e 2 lugëve çaji Vaj vegjetal. Kur shtoni ushqime të përgatitura në regjimin e fëmijës, filloni me disa lugë dhe rrisni sasinë gradualisht sipas nevojave të foshnjës tuaj.

Ushqimi i mbetur mund të ruhet në kavanoz të mbyllur në frigorifer për dy ditë.

Pa vezë. Pa Laktozë. Pa Sheqer apo Kripë të shtuar.


Përgatitja:

  • Përzijeni ushqimin para përdorimit.
  • Ngroheni përmbajtjen e kavanozit në ujë që vlon.
  • Filloni me ushqimin e 2-4 lugëve derisa të arrini t'i ushqeni fëmijës sasinë e plotë.

Shiko edhe