I'm Baby Lecca Lolipop

I'm Baby Lecca Lolipop

Lekë 50.00
Title:  
Lëpirëse multivitaminike për fëmijë .

-

Kush nuk i ka qejf lëpirëset? A e dini që kanë edhe Vitamina brenda? 

Me I'm Baby Lecca Lolipop fëmijët dhe prindërit mund t’i shijojnë pa frikë, sepse nuk përbajne sheqer.

Shiko edhe