Denk Immun Active * 20

Denk Immun Active * 20

Lekë 1,600.00
Title:  
Suplement ushqimore për rritjen e imunitetit.

20 bustina.

Suplementi përmban lëndët ushqyese për rritjen e sistemit juaj imunitar.

Përbërësit janë: Vitamin C, Zink, Selen dhe L-Histidine

Një sistem i fortë imunitar nuk është i rëndësishëm vetëm për të qëndruar në formë dhe të shëndetshëm gjatë sezonit të ftohtë. Sistemi imunitar gjithashtu mund të dobësohet nga stresi, një dietë e pashëndetshme ose gjumë jo cilësor.
Një dietë e ekuilibruar me vitamina dhe minerale si vitamina C, zinku dhe seleni ka një efekt pozitiv në sistemin imunitar dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ.

  • L-histidina – një aminoacid që promovon thithjen e shpejtë të zinkut.
  • Paketim me pluhur – ideal për t’u marë gjatë ditës.
  • Me shije mjedre.


Doza e rekomanduar është 1 paketë pluhuri në ditë.

Shiko edhe