Vitabiotics Immunace * 30

Vitabiotics Immunace * 30

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement ushqimor i specializuar për të ofruar një mbështetje të gjithanshme për një organizëm të shëndetshëm dhe vital si dhe për të ofruar nutrientë specifik për mbështetjen e funksioneve të sistemit imunitar.

30 tableta

Immunace është një suplement ushqimor i specializuar për të ofruar një mbështetje të gjithanshme për një organizëm të shëndetshëm dhe vital si dhe për të ofruar nutrientë specifik për mbështetjen e funksioneve të sistemit imunitar.

Formula e Immunace është zhviluar në bashkëpunim me ekspertë ndërkombëtarë në studimet nutricionale.

Funsionimi normal i Sistemit Imunitar

  • Immunace ofron një formulë të plotë që përfshin Vitaminën D, Zinkun dhe Seleniumin që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar, plus Folatet që kontribuon në formimin normal të qelizave të gjakut.
  •  Immunace është një nga pionieret e suplementeve të sistemit imunitar në Mbretërinë e Bashkuar që vlerësoi kontributin e vitaminës D jo vetëm në ndërtimin e kockave dhe funksionimin e muskujve por dhe në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Mbrojtja e qelizave nga stresi oksidativ

  • Vitamina E dhe C ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ i shkaktuar nga radikalet e lira. Radikalet e lira gjenden në natyrë të formuara nga drita e diellit, tymi i cigareve, ndotja dhe faktorë të tjerë të aktiviteteve moderne. 
  • Immunace përmban vitamina, mikroelement, aminoacide dhe burime natyrore të karrotenoideve me vitaminë A që kontribuojnë në mirëmbajtjen e lëkurës dhe membranave të mukozave.

Mbështetje gjithëpërfshirëse

  • Immunace offron një gamë gjithëpërfshirëse të vitaminave dhe mineraleve. Nëse përdorni Immunace nuk ështe e nevojshme të merrni një multivitaminë tjetër. 
  • Formula e Immunace fillimisht u zhvillua në bashkëpunim me ekspertë ndërkombëtar të kërkimeve nutricionale, bazuar në provat shkencore mbi rolin e nutrientëve specifikë në funksionet normale të sistemit imunitar.

Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe