Immunix3 * 40

Immunix3 * 40

Lekë 2,600.00
Title:  
Suplement ushqimor, që rrit imunitetin, rregullon florën intestinale dhe ka efekt antioksidant.

40 tableta

Nevoja për të rritur sistemin imunitar dhe për të mbrojtur trupin nga sulmet e viruseve është njohur prej kohësh.

Studimet kanë nxjerrë në pah kohët e fundit marrëdhëniet midis kësaj nevoje dhe mbrojtjes kundër stresit oksidativ, si dhe ruajtjen e mikroflores së zorrëve.

Falë formulës së tij të veprimit të trefishtë, Immunix3 siguron një mbrojtje më të plot të organizmit duke:

  • Mbrojtur nga stresi oksidativ.
  • Forcon sistemin imunitar.
  • Ekuilibron florën bakteriale.
Immunix3 është i dobishëm kur mbrojtja e sistemit tona imunitar ulet nga :

• Ndryshimi i sezonit.
• Simptomat e gripit që prekin sistemin e frymëmarrjes.
• Rinit kronik, sinusit dhe bajamet.
• Përdorimi i imunosupresantëve.
• Stresi oksidativ i qelizave.
• Çekuilibrat e florës bakteriale të zorrëve.
• Mungesa e vitaminës C dhe D (e shpeshtë te të moshuarit në dimër).
• Stilet e jetesës jo të shëndetshme: pirja e duhanit, alkooli, ekspozimi ndaj ndotjes, dieta e dobët, stili i jetës së ulur.
• Infeksione bakteriale, virale ose kërpudhore.

Rekomandohen 2 tableta në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe