Immunosav Zn * 30

Immunosav Zn * 30

Lekë 900.00
Title:  
Suplement ushqimore me Vitamin C dhe Zink,që rrisin imunitetin.

30 kapsula

Vitamina C është një përbërës aktiv që parandalon infeksionet virale duke rritur imunitetin.
Vitamina C:

  • Kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas ushtrimeve fizike intensive.
  • Kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar.
  • Kontribuon në metabolizmin normal energjitik.
  • Kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor.
  • Kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Kontribuon në zvogëlimin e lodhjes dhe lodhjes.

Zinku:

  • Kontribuon në funksionin normal konjutiv.
  • Kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar.
  • Kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Doza e rekomanduar është 2 kapsula në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe