JOHNSON’S® Cotton Buds

JOHNSON’S® Cotton Buds

Lekë 300.00
Title:  
Shkopinj pambuku për pastrimin e lëkurës tek bebet.

-

JOHNSON’S® Cotton Buds, të butë për përdorim në zonat delikate rreth syve dhe veshit.
Pastron mes gishtave të dorës, këmbëve të foshnjës dhe rrudhave të tjera në lëkurë
Përthithës natyral me majë pambuku 100% të pastër.

  • Paketim i riciklueshëm pa plastikë
  • Më e mira për fëmijën. Më e mira për ju.
  • Ideale për aplikimin dhe heqjen e make-up-it

Shiko edhe