Kendamil Apple and Blackcurrant Porridge 6 Months + * 150 G

Kendamil Apple and Blackcurrant Porridge 6 Months + * 150 G

Lekë 670.00
Title:  
Drithërat Kendamil me mollë dhe boronicë janë një alternativë ideale për ushqyerjen e fëmijës tuaj.

150 G

Drithërat Kendamil me Mollë dhe Boronicë janë një alternativë ideale për ushqyerjen e fëmijës tuaj. 

Formula e tyre është e pasuruar me një shumëllojshmëri vitaminash si Vitamina D e cila nxit dhe forcon sistemin imunitar. 

Përmban Vitaminë B1 e cila kontribuon në metabolizmin e energjisë. Nuk përmban konservues, sheqer të shtuar apo ngjyrues artificialë. 

Pa vaj palme.

Shiko edhe