Kendamil Organic Follow On Milk 6-12 Months * 800 G

Kendamil Organic Follow On Milk 6-12 Months * 800 G

Lekë 4,260.00
Title:  
Qumësht formulë për bebe nga mosha 6-12 muajshe.

800 g

Kendamil Organic Follow On Milk është bërë në mënyrë unike në Distriktin e Liqenit Britanik dhe ne e marrim të gjithë qumështin tonë të plotë nga fermat e akredituara Red Tractor.

  • Duke përfshirë qumështin e plotë si përbërësin tonë kryesor dhe një burim yndyre në formulën tonë, Kendamil ka një shije natyrale kremoze dhe nivele të reduktuara të vajrave bimore, të cilat formojnë 100% të përmbajtjes së yndyrës në formulat e tjera. Do të thotë gjithashtu që Kendamil përfshin MFGM (Membrana e Globulës së Yndyrës së Qumështit) që ndodh natyrshëm.
  • Duke zgjedhur të marrim Omega 3 (DHA) nga algat detare të kultivuara në mënyrë të qëndrueshme, ne shmangim alergjenin e vajit të peshkut që gjendet në shumicën e formulave dhe gjithashtu bëjmë më mirë për botën duke mos kontribuar në peshkimin e tepërt!
  • Vetëm 1% e bulmetit në botë është organike dhe mund të duhen më shumë se 2 vjet për ta kthyer një fermë normale në një bio. Duke marrë burime Organic ne mbështesim mirëqenien më të mirë të kafshëve dhe cilësi më të lartë ushqyese për shkak të mungesës së OMGJ-ve, pesticideve dhe herbicideve.

-

Shiko edhe