Kidal Plus DHA 400 IU * 30 ML

Kidal Plus DHA 400 IU * 30 ML

Lekë 1,330.00
Title:  
Suplement ushqimor me vitaminë D, që ndihmon në mirëqenien e kockave dhe dhëmbëve te fëmijet.

30 ml

Kidal 400 IU Plus është një suplement që përmban Vitaminë D3 dhe DHA.

Vitamin D

  • Ndihmon në zhvillimin kockor të fëmijës.
  • Ndihmon në fuqizimin e muskujve.
  • Merr pjesë në formimin e smaltit të dhëmbëve.

DHA

  • Ndihmon në zhvillimin e trurit.
  • Ndihmon sistemin nervor dhe shikimin.


Doza e rekomanduar është 10 pika në ditë, direkt në gojë ose të holluara me ujë apo lëng tjetër. 

Tundeni mirë përpara përdorimit.

Shiko edhe