HealthAid KidzOmega Liquid * 200 ML

HealthAid KidzOmega Liquid * 200 ML

Lekë 2,600.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Omega 3 dhe multivitamina që ndihmojn në rritjen e imunitetit.

200 ml

KidzOmega Liquid siguron një burim të pasur të acideve yndyrore omega-3 esenciale EPA dhe DHA dhe me vitaminat A, D, E, C dhe Acid Folik.

Ai përmban një infuzion të manave të egra të cilat ofrojnë funksion të fuqishëm antioksidues dhe një aromë të mrekullueshme. 

KidzOmega Liquid kontribuon në ruajtjen e rritjes optimale, zhvillimin e trurit dhe mirëqenien e përgjithshme.

Për çfarë shërben KidzOmega 200ml Liquid?

  • Nivelet e larta të vajrave të peshkut, veçanërisht DHA kontribuojnë në zhvillimin e shëndetshëm të trurit.
  • Vitamina A kontribuon në ruajtjen e mukozave normale dhe funksionimin normal të imunitetit. Gjithashtu e nevojshme për formimin e kockave, proteinave dhe hormoneve të rritjes.
  • Vitamina E është një antioksidant i fuqishëm që mbron nga dëmtimet e radikalëve të lirë.
  • Vitamina D kontribuon në zhvillimin e shëndetshëm të kockave.
  • Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të imunitetit dhe ruajtjen e lëkurës dhe mishrave të shëndetshëm.
  • Acidi Folik është i dobishëm për rritjen, zhvillimin dhe mirëmbajtjen e një sistemi të shëndetshëm të gjakut.
  • Manaferrat e egër ofrojnë veti të fuqishme antioksiduese për të ndihmuar në ruajtjen e mirëqenies së përgjithshme.

Fëmijët 1-12 vjeç: një lugë gjelle (10 ml) në ditë.

Shiko edhe