KIKI Health Liquid Chlorophyll * 125 ML

KIKI Health Liquid Chlorophyll * 125 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje Klorofil.

125 ml

KIKI Health Liquid Chlorophyll  është suplement ushqimor me përmbajtje Klorofil.

Tiparet:

  • EKSTRAKT I PASTËR I BIMËS SË Jonxhës – Klorofili ynë i lëngshëm nxirret vetëm nga bari i jonxhës me cilësi të lartë dhe përzihet me ujë të pastruar për të formuar një lëng biologjik me bazë bimore për të mbështetur rutinën tuaj të përditshme.
  • FORCË E LARTË DHE ABSORBOHET LEHTË – Klorofili i lëngshëm i KIKI Health përmban 100 mg ekstrakt klorofil për 15 ml dhe përthithet lehtësisht.
  • MBËSHTET PASTRIMIN NATYROR - Klorofili konsiderohet një burim natyral i antioksidantëve për të ndihmuar në mbështetjen e sistemit natyror të pastrimit të trupit tuaj, ndërkohë që funksionon si një deodorant natyral duke eliminuar aromat e trupit nga brenda jashtë.
  • 100% PËRBËRËS NATYROR – Nuk përmban ngjyra artificiale, sintetikë, konservues, kimikate, ëmbëlsues ose mbushës. Përmbajtja e tij ushqyese dhe shija natyrale ruhen. - Natyrisht pa gluten, soje, maja, laktozë, vezë dhe grurë. Vegjetarian dhe vegan miqësor. Jo-OMGJ.
  • SECILI BATCH TESTOHET - Çdo grumbull i klorofilit testohet për metale të rënda, numër bakteresh, pesticide, numër mikrobik, jetëgjatësi dhe cilësi.

Tundeni mirë para përdorimit. 

  • Të rriturit: përzieni 1 lugë gjelle (15 ml) në ujë ose lëng, në mënyrë ideale me stomakun bosh. Merrni 1-3 doza në ditë. 
  • Fëmijët: përzieni 1 lugë çaji (5 ml) në ujë ose lëng.

Shiko edhe