Kin Baby Teething Gel * 30 ML

Kin Baby Teething Gel * 30 ML

Lekë 750.00
Title:  
Xhel për kujdesin e mishrave, para daljes së dhëmbëve për bebet.

30 ml

Kin Baby Teething Gel është një xhel, që përdoret tek foshnjat para daljes së dhëmbëve të parë.

Kombinimi i Ekstrakteve të Kamomilit dhe Sherebelës, së bashku me Provitaminën B5 dhe Shijen e saj të këndshme të Luleshtrydhes kujdeset dhe mbron mishrat e dhëmbëve tek foshnjat në mënyrë natyrale, duke siguruar një ndjesi të freskët, që jep rehati gjatë daljes së dhëmbëve të parë.

  • Pa Gluten.
  • Për përdorim lokal. Nuk duhet të gëlltitet.
  • Mbajeni larg fëmijëve.


Aplikoni një sasi të vogël në majat e gishtërinjve dhe masazhoni butë në mishin e fryrë të dhëmbëve, tek foshnjat.
Mund të përdoret 3 ose 4 herë në ditë në varësi të nevojës për aplikim.

Shiko edhe