Klorane Baby Eryteal 3-in-1 Diaper Change Ointment*75 GR

Lekë 1,200.00
Title:  
Pomada për ndërrimin e pelenave.

75 gr

Krem për pelenat pa aroma që ndihmon në mbrojtjen e lëkurës së ndjeshme të foshnjës që në aplikimin e parë, duke qetësuar dhe rigjeneruar lëkurën.

  •  Me mbrojtjen e vajit të ullirit dhe oksidit të zinkut , kjo pomadë krijon një barrierë midis lëkurës dhe agresorëve dhe i jep asaj kohë për t'u rigjeneruar.
  • Formulë vegane që përmban kalendul që qetëson lëkurën.

Aplikoni një sasi të vogël të pomadës për ndërrimin e pelenave në zonën intime.

Shiko edhe