Klorane Baby Protective Baby Powder*100 GR

Klorane Baby Protective Baby Powder*100 GR

Lekë 1,300.00
Title:  
Pudër për lëkurën e bebeve.

100 gr

Pluhur mineral tharës që e mban lëkurën në zonën e pelenës të thatë dhe pa lagështi të tepërt.

  • Ky pluhur mbrojtës ndihmon për të qetësuar çdo acarim të lehtë dhe ka një aromë delikate dhe një teksturë tepër të butë që e bën përdorimin e tij një kënaqësi të vërtetë.
  • Formulë vegane që përmban kalendula nga plantacione biologjike që qetëson lëkurën.


Të aplikohet gjatë ndërrimit të pelenave për të mbajtur lëkurën të thatë.

Shiko edhe