Klorane Petit Junior Shampooing Demelant * 500 ML

Klorane Petit Junior Shampooing Demelant * 500 ML

Lekë 1,850.00
Title:  
Shampo delikate për flokët e fëmijëve.

500 ml

Klorane Petit Junior Shampooing Demelant është formuluar posaçërisht për të larë dhe zbërthyer flokët e hollë dhe delikatë të fëmijëve.

  • Bazuar në fuqinë zbutëse dhe qetësuese të Qumështit të Pambukut nga kultivimi organik, kjo shampo zbutëse me aromën e saj relaksuese të patentuar relakson fëmijën ndërsa mbështjell flokët e tij me një flluskë butësie.
Përfitimet
  • Pastron: tekstura e saj me shkumë të këndshme lan në mënyrë efektive dhe të butë flokët dhe kokën e të vegjëlve, pa i djegur sytë.
  • Zbërthehet: formula e pasur me agjentë zbërthyes lehtëson stilimin e flokëve delikate dhe parandalon nyjet dhe tërheqjen.
  • Respekton: Shampo respekton ekuilibrin e brishtë të lëkurës së kokës dhe flokëve të imët, duke shmangur kështu acarimin dhe tharjen pas larjes.

  • Përdoreni sa herë që nevojitet.
  • Aplikohet në flokë të lagur më parë. 
  • Shpëlajeni shpejt në rast kontakti me sytë.

Shiko edhe