Lamberts A-Z Multi  * 30

Lamberts A-Z Multi * 30

Lekë 1,342.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili mbulon nevojat ditore për shtesa ushqimore për moshën e re.

30 tableta

Lamberts A-Z Multi është një suplement ushqimor që ofron të gjithë mikronutrientët më të rëndësishëm, veçanërisht për adoleshentët.
Dyfishoni NRV* të vitaminës D, niveli që rekomandohet gjithnjë e më shumë.
Një mënyrë e përballueshme për të siguruar që marrja e mikronutrientëve kyç do të arrijë marrjen e rekomanduar ditore.

  • Ky është një shtesë e dobishme e nivelit të 'mirëmbajtjes' që është e përshtatshme për ata 13 vjeç e lart, dhe është një shtesë e mirë afatgjatë për adoleshentët. 
  • Ai siguron një sasi të dobishme Hekuri, një mineral që është veçanërisht i rëndësishëm për gratë e reja, veçanërisht nëse hanë pak mish të kuq.

Sugjerohet të merret 1 tabletë në ditë.

Shiko edhe