Lamberts Alpha Lipoic Acid 300 MG * 90

Lamberts Alpha Lipoic Acid 300 MG * 90

Lekë 4,450.00
Title:  
Një antioksidant i rëndësishëm i përfshirë në prodhimin e energjisë.

90 tableta

Lamberts Alpha Lipoic Acid 300 MG është një antioksidant i rëndësishëm i përfshirë në prodhimin e energjisë.

  • Më së shpeshti përdoret për dhimbje nervore te njerëzit me diabet. 
  • Përdoret gjithashtu për obezitetin, sëmundjet e lartësisë, plakjen e lëkurës, nivelet e larta të kolesterolit ose yndyrave të tjera në gjak dhe shumë qëllime të tjera, por nuk ka asnjë provë të mirë shkencore për të mbështetur shumë nga këto përdorime të tjera.

 Merrni deri në 2 tableta në ditë me stomak bosh, ose sipas udhëzimeve të një farmacisti.
Për mbështetje të përgjithshme antioksiduese mund të përdoret një dozë më e ulët prej një tablete në ditë.

Shiko edhe