Lamberts Cranberry 18.750 MG * 60

Lamberts Cranberry 18.750 MG * 60

Lekë 3,845.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë bimore për mirëqënien e rrugëve urinare.

60 tableta

Lamberts Cranberry 18.750 MG  is produced from fresh mature cranberries which are first washed, de-pectinised and then spray dried to produce a low sugar concentrate.

  • Boronica (boronica) indikohet në funksionalitetin e traktit urinar dhe në drenimin e lëngjeve të trupit.
Si ekspertët kryesorë në ushqim, Lamberts ka zhvilluar kapsula të veshura pa shije që përmbajnë një ekstrakt të pakrahasueshëm 375 mg të koncentruar të boronicës së kuqe, ekuivalente me plot 18,750 mg boronicë të freskëta të plota për kapsulë. Këto kapsula të forcës maksimale ofrojnë një sasi të konsiderueshme boronicash pa sheqer dhe kalori.

Merrni 1 kapsulë në ditë

Shiko edhe