Lamberts Genlte Vitamin C 500 MG * 100

Lamberts Genlte Vitamin C 500 MG * 100

Lekë 2,717.00
Title:  
Suplement ushqimor me Vitaminë C.

100 tableta

Lamberts Genlte Vitamin C 500 MG siguron Vitaminë C, ose acid askorbik kontribuon në funksionin normal të një sistemi imunitar të shëndetshëm, kocka, dhëmbë dhe mishra të shëndetshëm, si dhe ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të yndyrës në gjak dhe kolesterolit
Sigurimi i vitaminës C në formën e askorbatit të kalciumit, i cili është një formë e butë jo acide e vitaminës C që besohet të jetë më e butë për stomakun
Ideale për këdo që është i ndjeshëm ndaj vitaminës C ose që merr doza të mëdha ditore
Me këtë produkt mund të merren deri në 2 g vitaminë C (4 tableta), ne rekomandojmë që tabletat të shpërndahen gjatë ditës.
Çdo tabletë gjithashtu siguron mbi 70 mg Kalcium, i cili mund të japë një kontribut të vlefshëm në marrjen e kalciumit nga një individ, veçanërisht kur merren disa tableta në ditë.

Merrni 1 deri në 4 tableta në ditë.

Shiko edhe