Lamberts Glucosamine & Phytodroitin Complex * 120

Lamberts Glucosamine & Phytodroitin Complex * 120

Lekë 4,895.00
Title:  
Një formulë vegane me fuqi të lartë, që mbështet shëndetin e kyçeve.

120 tableta

Lamberts Glucosamine & Phytodroitin Complex siguron 467 mg sulfat glukozamine, niveli i përdorur në shumë studime.
Ai siguron GlucosaGreen® me Phytodroitin™ - një alternativë me origjinë bimore ndaj kondroitinës, e prodhuar nga një përzierje

Glukozamina përdoret nga trupi për të prodhuar lëndë të tjera që ndërtojnë tendinat, ligamentet, kërcin dhe lëngun që rrethon nyjet. Lidhjet janë të mbrojtura nga lëngu dhe kërci rreth tyre. Marrja e glukozaminës mund të rrisë kërcin dhe lëngun rreth kyçeve dhe/ose të ndihmojë në parandalimin e prishjes së tyre. 

Si një shtesë ushqimore, merrni 1  deri në 3 tableta në ditë, ose siç udhëzohet nga profesionisti juaj i kujdesit shëndetësor.

Shiko edhe