Lamberts Iodine 150 MCG * 180

Lamberts Iodine 150 MCG * 180

Lekë 1,935.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Jod.

180 kapsula

Lamberts Iodine 150 MCG është një shtesë ushqimore me bazë Jodi.

  • Jodi kontribuon në funksionin normal kognitiv.
  • Jodi kontribuon në metabolizmin normal të energjisë.
  • Jodi kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor.
  • Jodi kontribuon në ruajtjen e gjendjes normale të lëkurës.
  • Jodi kontribuon në prodhimin normal të hormoneve tiroide dhe funksionin normal të tiroides.

1 to 2 tablets per day.

Shiko edhe