Lamberts Magasorb * 20

Lamberts Magasorb * 20

Lekë 1,155.00
Title:  
Suplement me baze magnesiumi, i cili luan një numër funksionesh të rëndësishme në trupin tonë ku përfshihen dhe mirëmbajtja e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm.

20 tableta

Lamberts Magasorb është një suplement me bazë Magnezi, që luan një sërë funksionesh të rëndësishme në trupin tonë, duke përfshirë ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm.

  • Magnesiumi luan një numër funksionesh të rëndësishme në trupin tonë ku përfshihen dhe mirëmbajtja e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm.
  • Vitamina B-6 (piridoksinë) është e rëndësishme për zhvillimin normal të trurit dhe për të mbajtur të shëndetshëm sistemin nervor dhe sistemin imunitar.

Shumë studime kanë treguar rëndësinë e mineralit të magnesiumit në trup.


Merrni 1 deri në 3 tableta në ditë.

Shiko edhe