Lamberts Mega Mineral Complex * 90

Lamberts Mega Mineral Complex * 90

Lekë 4,268.00
Title:  
Një kombinim i dobishëm i mineraleve më të rëndësishme.

90 tableta

Lamberts Mega Mineral Complex është një kombinim i dobishëm i mineraleve më të rëndësishme.

  • Ofron nivele veçanërisht të mira të Kalciumit dhe Magnezit si dhe Hekurit.
  • Mund të përdoret kur vitaminat në një regjim suplementi furnizohen veçmas.
  • Ky produkt është prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar sipas standardeve farmaceutike GMP.

Rekomandohet të merrni 2 tableta në ditë.

Shiko edhe