Lamberts Multi-Guard® * 30

Lamberts Multi-Guard® * 30

Lekë 2,250.00
Title:  

Formulë me fuqi të lartë një herë në ditë, e përshtatshme për të gjithë të rriturit.

30 tableta

Nëse jeni duke kërkuar për një formulë të shumëfishtë me fuqi të lartë, atëherë ne ju rekomandojmë shumë Multi-Guard® si më të mirën për fuqinë dhe përhapjen e lëndëve ushqyese. Është ndoshta formula më gjithëpërfshirëse për një ditë me shumë vitamina dhe minerale në dispozicion të praktikuesve dhe është e përshtatshme për të gjithë të rriturit.

Të gjitha vitaminat në këtë produkt janë të pranishme në fuqitë përkatëse, duke e bërë atë një produkt të dobishëm ku nevojitet një kompleks B me fuqi mesatare deri në të lartë, së bashku me nivele të shkëlqyera të antioksidantëve, vitaminat C dhe E, dhe dyfishojnë përmbajtjen e vitaminës D në shumicën e multive.

Megjithatë, janë mikromineralet në Multi-Guard® që e kanë bërë këtë produkt kaq të popullarizuar nga praktikuesit. Pak, nëse ka, produkte multi-vitamina dhe minerale kanë një spektër kaq të gjerë të mineraleve gjurmë të pranishme në nivelet përkatëse, edhe pse hulumtimet tregojnë se këto lëndë ushqyese jetike janë po aq të rëndësishme dhe thelbësore sa vitaminat. Vlen të përmendet veçanërisht nivelet e selenit dhe kromit që janë përfshirë, që i tejkalojnë shumë nivelet e gjetura në shumicën e formulave një ditë.

Multi-Guard® tani përmban gjithashtu përzierjen tonë unike të antioksidantëve bimorë nga ekstraktet e çajit jeshil dhe rozmarinës, e cila siguron 625 njësi super-antioksidante ORAC për tabletë.

Të rriturit e moshës 18 vjeç e lart, marrin 1 tabletë në ditë gjithmonë me vakt. 

Mos e merrni me stomak bosh.

Shiko edhe