Lamberts Multi-Guard® ADR * 60

Lamberts Multi-Guard® ADR * 60

Lekë 3,520.00
Title:  

Një formulë me shumë vitamina dhe minerale me barishte, CoQ10 dhe taurinë.

60 tableta

Multi-Guard® ADR është një multi-formulë e specializuar, e cila ofron një kombinim të lëndëve ushqyese dhe bimëve.

  • Përfshihet kompleksi i plotë i vitaminës B, të cilat janë të njohura për kontributin e tyre në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë. Vëmendje e veçantë i kushtohet acidit pantotenik, pasi kjo mund të kontribuojë në uljen e lodhjes dhe lodhjes, si dhe në performancën normale mendore. Pamjaftueshmëria e magnezit është bërë e zakonshme dhe ne kemi përfshirë plot 300 mg magnez në Multi-Guard® ADR. Ky mineral kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe luan një rol në reduktimin e lodhjes dhe lodhjes.
  • Ginseng Korean është një nga barishtet më të studiuara gjerësisht dhe ka një traditë të gjatë përdorimi si një përshtatës adrenal. Ka 400 mg rrënjë xhensen korean në produktin tonë, si një ekstrakt 40 mg që siguron 8 mg xhensenozide. Shumë formula të kombinuara thjesht përmbajnë barishte të plota pluhur në krahasim me ekstraktet.
  • Co-enzima Q10 (CoQ10) njihet gjithashtu si ubiquinone, dhe është një substancë e ngjashme me vitaminën që gjendet në çdo qelizë të trupit të njeriut ku luan një rol të rëndësishëm në çlirimin e energjisë nga ushqimi që hamë. Ky është një lëndë ushqyese e shtrenjtë, por ne kurrë nuk do të bëjmë kompromis për cilësinë ose nivelin e produkteve tona. Kjo është arsyeja pse ne kemi përfshirë plot 30 mg, e cila është një sasi mbresëlënëse për një formulë shumëfishe dhe është një nivel që përputhet me një produkt të drejtpërdrejtë CoQ10. Aminoacidi taurina gjendet në pijet e njohura energjetike dhe ne kemi përfshirë plot 50 mg në formulën tonë. Ushqyes të tjerë të pranishëm në Multi-Guard® ADR përfshijnë: vitaminë C, hekur, bakër dhe zink.

Merrni 2 tableta në ditë, mundësisht një me mëngjes dhe një me drekë ose darkë, ose sipas udhëzimeve të një praktikuesi ose farmacisti.
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Shiko edhe