Lamberts Neuro-Logical * 60

Lamberts Neuro-Logical * 60

Lekë 5,676.00
Title:  
Suplement ushqimor, që promovon shëndetin neurologjik.

60 kapsula

Lamberts Neuro-Logical është një suplement ushqimor që promovon shëndetin neurologjik.
Lamberts® Neuro-Logical përdor Palmitoylethanolamidin me cilësi më të lartë, i njohur ndryshe si PEA (OptiPEA®), i përmirësuar me Vitaminat B1, B6 dhe B12, të cilat njihen se mbështesin funksionet normale neurologjike dhe psikologjike.

  • PEA është një përbërës nutraceutik tërheqës që shpesh përshkruhet si një "alternativë e sigurt ndaj kanabidiolit (CBD)", duke pasur parasysh se veprimet terapeutike të të dy përbërjeve mbivendosen në rolet e tyre biokimike te njerëzit. Ndërsa u zbulua fillimisht mbi 50 vjet më parë, në dekadat e fundit janë rinovuar kërkime për të kuptuar mekanizmin e veprimit të PEA. PEA prodhohet natyrshëm në trupin e njeriut në situata ku qelizat ose indet dëmtohen.
  • Palmitoylethanolamidi mund të prodhohet pothuajse në çdo qelizë me sintezë sipas kërkesës kur është e nevojshme dhe prodhimi i tij rritet natyrshëm në situata ku qelizat ose indet dëmtohen.

  • Merrni 2 kapsula në ditë. 
  • 3 kapsula mund të merren çdo ditë për 4 javët e para, ose sipas udhëzimeve të një praktikuesi ose farmacisti.

Shiko edhe