Lamberts Nicotinamide 250 MG * 100

Lamberts Nicotinamide 250 MG * 100

Lekë 2,660.00
Title:  
Suplement ushqimor i bazuar në vitaminë B3.

100 tableta

Lamberts Nicotinamide 250 MG është një suplement ushqimor i bazuar në vitaminën B3.

Niacina (vitamina B3) është thelbësore për metabolizmin e karbohidrateve, yndyrave dhe proteinave, gjë që kontribuon në rritjen e prodhimit të energjisë dhe funksionimin normal të sistemit nervor.* Mund të ndihmojë gjithashtu në rregullimin e niveleve të kolesterolit tashmë në intervalin normal dhe të mbështesë funksionin e shëndetshëm të gjëndrës mbiveshkore.

  • Esenciale për metabolizmin e karbohidrateve, yndyrave dhe proteinave
  • Mund të ndihmojë në rregullimin e niveleve të shëndetshme të kolesterolit tashmë në intervalin normal
  • Mbështet funksionin e shëndetshëm të gjëndrës mbiveshkore

1 tabletë në ditë.

Shiko edhe