Lamberts  Pure Evening Primrose Oil 1000 MG * 90

Lamberts Pure Evening Primrose Oil 1000 MG * 90

Lekë 4,046.00
Title:  
Suplement ushqimor balancues i niveleve hormonale tek femrat.

90 kapsula

Lamberts Pure Evening Primrose Oil 1000 MG ka acid gama-linolenik (GLA), një acid yndyror omega-6 që gjendet gjithashtu në vajrat e farave të borage dhe rrush pa fara e zezë. Edhe pse trupi mund të sintetizojë GLA nga yndyrna të tjera dietike, ajo mund të përdoret në mënyrë më efikase për funksionet trupore kur konsumohet në gjendjen e tij të paraformuar.

Duke mbështetur përgjigjet e shëndetshme të sistemit imunitar të trupit, GLA mund të ndihmojë në ruajtjen e funksionit normal të pengesës së lëkurës, si dhe një sistem të shëndetshëm vaskular.

Ky produkt është:
  • I indikuar për gratë që kalojnë në menopauzë.
  • Shpesh rekomandohet për gratë në kohën e menstruacioneve të tyre.
  • Kushdo që dëshiron të mbajë lëkurën e tij në gjendje të mirë.

1 deri në 3 kapsula në ditë.

Shiko edhe