Lamberts Quercetin 500 MG * 60

Lamberts Quercetin 500 MG * 60

Lekë 5,676.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje Quercetinë, e cila ka veti të theksuara antioksidante.

60 tableta

Lamberts Quercetin 500 MG është një suplement ushqimor që përmban Quercetin, i cili ka veti të theksuara antioksiduese.

Kuercetina është një përbërje bimore që i përket familjes së njohur si flavonoidë dhe është e pranishme në shumë fruta, perime dhe drithëra. Ndërsa personi mesatar mendohet se konsumon 10-100 mg kuercetinë përmes ushqimit çdo ditë, kjo formulë jep 500 mg për kapsulë vegjetariane për t'ju dhënë përfitimet maksimale të kuercetinës.

  • Ofron mbështetje antioksiduese.
  • Mbështet shëndetin e kapilarëve dhe enëve të gjakut.
  • Mbështet funksionin e sistemit imunitar.
  • Mbështet frymëmarrjen e lirë dhe të lehtë.

1 tabletë në ditë.

Shiko edhe