Lamberts Vitamin K2 90 MCG * 60

Lamberts Vitamin K2 90 MCG * 60

Lekë 3,954.00
Title:  
Një vitaminë K2 mbresëlënëse në formën e Menaquinone (MK-7).

60 kapsula

Lamberts Vitamin K2 90 MCG është një vitaminë K2 në formën e Menaquinone (MK-7).
Përfitimet:

  • Kontribuon në shëndetin e lëkurës;
  • Metabolizmi i kockave;
  • Promovon funksionimin e duhur të trurit;
  • Parandalon sëmundjet e lidhura me zemrën.
  • Për më tepër, vitamina K2 është e rëndësishme në përdorimin e kalciumit nga trupi për të ndihmuar në ndërtimin e kockave dhe parandalimin e kalcifikimit të enëve të gjakut. Një konsum më i lartë i K2 përmirëson densitetin e kockave dhe zvogëlon rrezikun e frakturave të kockave.
  • Vitamina K2 gjendet në ushqimet shtazore dhe ushqimet e konservuara.

1 deri në 2 kapsula në ditë.

Shiko edhe