Lamberts Zinc 25 MG * 120

Lamberts Zinc 25 MG * 120

Lekë 2,266.00
Title:  
Suplement ushqimor me baze zinku një mineral, që është i përfshirë në një numër të madh të funksioneve biologjike.

120 tableta

Lamberts Zinc 25 MG paraqitet në formën e citratit që dihet se përthithet lehtësisht nga organizmi.

Zinku është i përfshirë në një numër të madh të funksioneve biologjike.

  • Zinku ndihmon në ndarjen normale të qelizave, gjë që e bën atë veçanërisht të rëndësishëm për rritjen dhe zhvillimin gjatë shtatzënisë dhe fëmijërisë.
  • Ai është i përfshirë në formimin dhe mineralizimin e kockave, duke ndihmuar në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të fortë.
  • Zinku gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në sintezën e kolagjenit dhe proteinave, funksionin seksual, pjellorinë, aktivitetin antioksidues dhe rritjen e imunitetit.

Për çfarë shërben zinku?

  • Kontribuar në funksionimin normal të imunitetit.
  • Kontribuonë në pjellori dhe riprodhim normal.
  • Thithjen normale të Vitaminës A.
  • Mbrojtja e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Mirëmbajtja e kockave, flokëve, lëkurës, shikimit dhe thonjve normal.

  • Merrni 1 tabletë në ditë me një vakt, ose sipas udhëzimeve të një praktikuesi ose farmacisti.
  • Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Shiko edhe