Lansinoh Disposable Breast Pads

Lekë 800.00
Sasia:  

Pecetat e gjirit njëpërdorimshme Lansinoh të vlerësuar me çmime përmbajnë bërthamën inovative BlueLock™, duke siguruar thithje të menjëhershme dhe mbrojtje kundër rrjedhjeve.

-

Pecetat e gjirit njëpërdorimshme Lansinoh të vlerësuara me çmime përmbajnë bërthamën tonë inovative BlueLock™, duke siguruar thithje të menjëhershme dhe mbrojtje kundër rrjedhjeve duke ju siguruar që të qëndroni të thatë, natën ose ditën. Jashtëzakonisht të holla me një dizajn kontur, të aftë për të mbajtur deri në 20 herë peshën e tyre në qumësht, jastëkët tanë të infermierisë të miratuara nga nëna ruajnë formën e tyre ndërsa ofrojnë mbrojtje dhe rehati përfundimtare për nënat.

Veshja super e butë dhe e thatë e largon qumështin nga lëkura në thelbin e jastëkut, i zhytur nga një polimer i veçantë për të parandaluar rrjedhjen. Kjo, së bashku me dy shiritat ngjitës që nuk rrëshqasin, i mbajnë pecetat në vend ndërsa dizajni i konturuar krijon një përshtatje natyrale që nuk do të rrjedhë ose nuk do të shfaqet nën veshje.

Shiko edhe