Lansinoh Organic Pre-Birth Preparation Oil * 50 ML

Lansinoh Organic Pre-Birth Preparation Oil * 50 ML

Lekë 2,000.00
Title:  
Vaj ushqyes dhe mbrojtës i zonës perineale përgjatë procesit të lindjes.

50 ml

Lansinoh Organic Pre-Birth Preparation Oil ushqen dhe rregullon lëkurën e perineumit përmes masazhit perineal, i provuar se ndihmon në parandalimin e carjeve gjatë lindjes. 

Me një përzierje të përbërësve 100% natyralë, vaji perineal është projektuar posaçërisht për t'u përdorur për masazhimin e perineumit nga java e 34-të e shtatzënisë - zbutës dhe ushqyes për lëkurën, si dhe promovimin e elasticitetit të saj, duke reduktuar nga ana tjetër mundësinë e irritimeve gjatë lindjens.

  • Para se të filloni, sigurohuni që duart tuaja të jenë të pastra dhe thonjtë tuaj të pastër dhe të shkurtër. 
  • Më pas ndihuni rehat me njërën këmbë të ngritur mbi një stol, ulur ose shtrirë. 
  • Aplikoni vajin e masazhit perineal në gishtat tuaj dhe bëni lëvizje të vogla rrethore në të dyja anët e vulvës tuaj, duke ngrohur indin. 
  • Më pas vendosni gishtin e madh ose gishtin rreth një centimetër në vaginë dhe shtrini butësisht indin në hyrje, duke e mbajtur atë midis gishtit të madh dhe gishtit tregues.
  • Masazhojeni nga pozicioni i orës 6 deri në 3 pasdite, më pas nga ora 6 deri në 9, duke u fokusuar në zonën në hyrje të vaginës, butësisht, por mjaft të fortë për të punuar në inde. Përfundoni me shtrirje të buta nga jashtë në pozicionet e orës 5 dhe 7, duke mbajtur për 30-45 sekonda.
  • Vaji i masazhit të perineumit para lindjes është veçanërisht efektiv kur përdoret së bashku me produktet të tjera të vlerësuara me çmime për përgatitjen dhe rikuperimin e lindjes.

Shiko edhe