Lycia Detergente Intimo Delicatezza Neutra *250ML

Lycia Detergente Intimo Delicatezza Neutra *250ML

Lekë 600.00
Title:  
Larës për zonën intime.

250 ml

Detergjent pastrues intime i sigurt për higjienën intime edhe për fëmijët.

Formula e saj inovative, me kompleks aktiv të vajrave natyrore të ngjashëm me lëkurën, ruan ekuilibrin fiziologjik të pjesëve tuaja intime që parandalojnë skuqje, kruajtje dhe djegie.

  • Përmban komplekse aktive të vajrave natyral dhe vaj natyral të orizit është ideale për përdorim të përditshëm të të gjithë familjes. 
  • Testet klinike të kryera nën kontrollin pediatrik për fëmijët nga 3 deri në 12 vjeç.
  • Pa sapun, paraben, SLES dhe SLS.
  • Testuar në mënyrë mikrobiologjike dhe dermatologjike.


Përdorni një sasi të mjaftueshme produkti për të pastruar zonat e prekura. Lëreni për disa momente dhe më pas shpëlajeni me ujë.

Shiko edhe