Megastar ABD * 25 ML

Megastar ABD * 25 ML

Lekë 800.00
Title:  
Suplement ushqimor me vitamina A, B dhe D.

25 ml

Megastar ABD është një suplement ushqimor, në formë pikash, për bebe dhe fëmijë me një përbërje kompleksi vitaminoze si Vitamina A, Vitamina B Kompleks dhe Vitamina D.

  • Riboflavin: e rëndësishme për shqetësimet vizuale, për tonin e muskujve dhe në procesin metabolik të yndyrave, proteinave dhe karbohidrateve. Ajo luan një rol të rëndësishëm në rritjen e fëmijës.
  • Acidi pantotenik: merr pjesë në ndarjen dhe përdorimin e karbohidrateve, proteinave dhe yndyrave dhe ndihmon në mbajtjen e niveleve të kolesterolit në vlera norma. Luan një rol në mirëqënien nervore.
  • Vitamina B6: ndihmon në metabolizimin e karbohidrateve, proteinave, yndyrave dhe kolesterolit të tepërt.
  •  E rëndësishme në prodhimin e antitrupave dhe qelizave të kuqe të gjakut.
  • Vitamina A: mbron membranat e brendshme të organeve të rëndësishme si veshkat, fshikëzën, mushkëritë dhe sistemin tretës. Ndihmon në ndërtimin e eshtrave dhe dhëmbëve, mban shikimin dhe ndihmon në uljen e kolesterolit. Ajo mbron nga rrezet e diellit, dhe është e dobishme kundër infeksioneve. 
  • Vitamina D: e dobishme në të gjitha moshat pasi e bën absorbimin e kalciumit dhe fosforit më efikas, lehtëson procesin e rregullt të oksidimit dhe integritetin e eshtrave.

Dozimi:

  • Fëmijët 0-2 vjeç- 6 pika dy herë në ditë, ose 12 pika një herë në ditë.
  • Fëmijët 2-5 vjeç- 12 pika dy herë në ditë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe