Millennials Spirulina +Vitamin C * 60

Millennials Spirulina +Vitamin C * 60

Lekë 2,750.00
Title:  

 Spirulina përmirëson sistemin imunitar dhe ofron një mbrojtje të shkëlqyer për funksionin e zemrës, mëlçisë dhe veshkave .

Përveç kësaj Spirulina ul shtypjen e gjakut duke shkaktuar vazodilatacion përmes rritjes së nivelit të oksidit nitrik, ul nivelin e kolesterolit të keq LDL dhe të triglicerideve dhe rrit nivelin e kolesterolit të mirë HDL, vepron si hipoglicemiant, ndihmon në tretjen e ushqimit.

Furnizimi i mjaftueshëm i vitaminës C përmes këtij produkti ndihmon edhe më shumë në mirëmbajtjen e funksionit imunitar gjatë dhe pas një stërvitjeje intensive fizike, i ndihmon organizmit në përthithjen e hekurit joorganik, në formimin normal të kolagjenit, dhe funksionit normal të kockave, dhëmbëve, kartilagjeve, gingivave, lëkurës dhe enëve të gjakut.


 Doza e rekomanduar është 4 - 6 kapsula në ditë sipas rekomandimit të mjekut.

Shiko edhe