Milupa Milk Rice Cereal 4 Months + * 250 G

Milupa Milk Rice Cereal 4 Months + * 250 G

Lekë 660.00
Title:  
Pure orizi për bebe nga mosha 4 muajshe.

250 g

Milupa Milk Rice Cereal 4 Months + është një produkt organik, cereale me Qumësht dhe Miell Orizi.

Përbërësit e tij organikë, e bëjnë të sigurt për përdorim tek bebet që nga mosha 4 muajshe.

Ai përmban:

  • Vitaminë A, e cila shërben në një formim të shëndetshëm të shikueshmërisë së fëmijë.
  • Vitaminë D, e cila kontribuon në formimin e shëndetshëm të kockave dhe dhëmbëve të fëmijës.
  • Tiamina ose Vitamina 1 kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit nervor. Ajo gjithashtu ndikon në metabolizmin e karbohidrateve në energji.
Pa sheqer të shtuar.

Përgatitja:

  1. Ngrohni 160 ml ujë në afërsisht 50 °C.
  2. Shtoni 5 lugë cereale (40g).
  3. Përziej mirë deri në tretje të plotë. Sigurohuni që ushqimi të ketë arritur temperaturën e trupit (37 °C) , në momentin e konsumit.

Për shëndetin e fëmijës tuaj sigurohuni të ndiqni hapat e përgatitjes. Gjithmonë përgatisni ushqim të freskët.

Mos i ngrohni ushqimet e mbetura dhe aq më tepër t'ia shërbeni fëmijës tuaj.


Shiko edhe